Post by scapunpotkingvi on Feb 6, 2022 2:36:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Воїн ніндзя: легенда пригодницьких ігор ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Воїн ніндзя: легенда пригодницьких ігор IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ більше монет хак ▞▞▞
▞▞▞ Воїн ніндзя: легенда пригодницьких ігор 2022 version ▞▞▞
Гарна гра, я закінчив. Чому я ставлю лише 3 зірки, тому що деякі кнопки часто відкладаються. Деякі перешкоди проблеми, і останнього боса неважко отримати Демега принаймні до того, як у нас залишиться половина життя.
Дуже гарна І дуже добре виконана та дуже якісна гра. 👍🎮
Дуже погана гра, коли я оновлю гру, і коли я відкриваю гру, я бачу, що чотири рівні заблоковані
Ninja warrior: θρύλος των παιχνιδιών περιπέτειας Περιπέτεια dwe
3-й рівень не працює......1 і 2-й рівень дуже цікаві.....і нарешті, коли я вибрав 3-й рівень.... він показує оновлення....але не працює....
Було добре, поки я не досяг Raiki ryu, тому що я грав усі етапи один за одним після того, як досяг цього Ryu, він просить у мене бали або прокручує щось, щоб грати на наступний рівень .... Що мене дуже розчарувало.. Хлопці, якщо ви можете покращити це, то так, це гра в рапчик, інакше я не рекомендую...
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games Arkada lkm
Андрій я пройшов 6 рівень і чомусь мені було легко.
Завантажити Воїн ніндзя: легенда пригодницьких ігор APK 1.55.1 ...
Dragon Ball 3: Gokuden
Бамбуковий ліс був нормальним, але джунглі мертвих важкі. Надзвичайно важко. Я встановив цю гру в березні місяця, але все одно я в джунглях мертвих другого рівня. У нього є ці колючі плаваючі речі та шипи в землі, тому щоразу, коли я підходжу до нього, я топчу його. Я можу оцінити більше, якби зміг навіть пройти три розділи.
Ninja warrior: θρύλος των παιχνιδιών περιπέτειας Περιπέτεια tgua
Кров працюєш гру нахуй походів нахуй б**** нереально воно якесь х**** х****х**** благовонне таблетки надо ти б**** 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Цікаві ігри на ios. Найкращі безкоштовні ігри на iPhone. Що ...
Плагіат у чистому вигляді. Скопійовано все із серії ігор Ninja Arashi. Копіюється все, починаючи від ідеї і закінчуючи виконанням кожного маленького елемента. Не рекомендовано. Для розробників, будьте креативними і робіть щось самостійно, я впевнений, що ви можете це зробити, тому що гра не надто погана, але ви можете зробити краще.
Найкраща гра.!!!
Мені сподобалося грати в Ninja Warrior, тому що гра дуже цікава і розважальна, але головне, вона не вимагає багато місця, мені це подобається.
Shadow Knight: Ninja Shadow War RPG Fighting Games APK 1.8.1 ...
Воїн ніндзя: легенда тіньових файтингов - пригодницький екшн зі стильною графікою і приємним східним саундтреком, що оповідає про кращих воїнів ніндзя.
Одна зірка, бо низ занадто короткий. Одне я граю в цю гру, ніж я пройшов рівень після. Це не тільки відбувається. Тому, будь ласка, створюйте цю гру, будь ласка, дайте оновлення та зробіть це велике це дно.
пригодницький бойовик з елементами RPG і з відкритим світом, п'ятнадцята гра з серії Grand Theft Auto.
Любіть це години веселощів. Любіть всі рівні самозахисту
Так нудно. Головне завдання - це добре стрибати, і тут немає історії, захоплюючого, нової зброї і нічого іншого!!!
Це хороша гра, але деякі рівні дуже важкі. Я завантажив її на вкладці через кілька днів, я не можу завершити її, це був дев'ятий рівень другої глави джунглі мертвих, я не можу цього зробити, і видалив цю гру це найгірша гра в світі, я скажу всім своїм друзям, також не завантажуйте цю гру
Це хороша гра і трохи викликає залежність. Графіка дійсно приголомшлива і крута, тому вона також дає відчуття, що ми також воїн ніндзя.. Пізніше; починає нудьгувати. Але це теж чудова гра..
Це те саме, що і в грі ніндзя араші, такі ж елементи керування, ті ж рухи, такі ж вороги та навички. Але графіка не настільки гарна, дійсно не задоволена.
Це чудово, але дуже важко. У грі немає сенсу бути деревом. Але також гра дуже класна
Так, це крута і весела гра, і я добре проводжу час з нею, сподіваюся, ви, хлопці, незабаром створите круту війну з режимом кемпінгу, яка буде справжньою веселою 💯👍
Добре, але багато реклами
Вау, ця гра чудова 🥰 🥰 справді, справді чудова 🥰🥰 Райкі Рю чи щось таке, чому ти не можеш продовжити? Будь ласка, виправте цю гру
Це дуже важко, але це так добре, я думаю, що таємні місця, які відкриваються сюрікеном, деяким людям нелегко знайти, але я близько до 1-го боса. Я в захваті! І, будь ласка, додайте більше контрольних точок. Це було один день тому, але ЗАРАЗ я відкрив 1-го боса на 4-му місці, і я навіть не можу його пошкодити.
Це дуже гарна гра, і я також програміст, і я знаю, скільки наполегливої роботи стоїть за цією грою, знімаю капелюхи за вашу важку роботу 👏👏👏
Це найкраща гра для дітей. Мені також дуже сподобалося. Наступні рівні не відтворюються, тому що їх не можна оновити.
Ninja warrior: legenda pustolovskih iger Pustolovske igre xtz
Гра нарм лага
Ninja warrior: legend of adventure games. Ninja warrior - легенда бойових та пригодницьких ігор ... Воїни ніндзя: легендарна постать у стародавньому світі
Класна гра,але немає української мови.
Ця гра чудова але..... Редагувати*: 4 зірки (3 зірки + 1)😁😁
Це така дивовижна гра, в яку я ніколи не грав.... Кожен рівень такий цікавий і захоплюючий.... Звукові ефекти також хороші.... Створення ідеально.... Я студент... . і це мій перший огляд....Я сподіваюся, що цей огляд буде корисним для програмістів цієї гри....
Ninja warrior: Legende der Abenteuerspiele Abenteuer rwfj
Гра супер класно
Чудова🥰 гра, її рівень дуже важкий, але мені подобається ця гра🥰
Ніндзя з мітлою повинен дістатися до вогню і розчинитися в ньому, ... Вам належить стати командиром ельфійських воїнів, готових стати на захист свого дерева
Хороша безкоштовна гра, управління не працює, тому це дуже розчаровує, але все одно потрібен новий телефон, лол
Ця гра дуже пригодницька і небезпечна, кожен стан цієї гри настільки важкий, як і вийти на рівень цієї гри, знову і знову підвищуйте азарт, яаа, абсолютно ця гра є складною грою. Щоб досягти мети nijaa, я приймаю всі виклики ...... Тепер можу сказати, що я став фанатом nijaa. Тому, будь ласка, надайте наступну версію...
Гра повинна бути розслаблюючою, але якщо нам потрібно занадто багато постаратися, щоб просто «перестрибнути» через перешкоду, це не буде веселою грою.
Гра супер клас
Погана копія Ninja Arashi, але єдина необхідна навичка – це обіграти невідповідні елементи керування.
Дивовижна гра... Дуже насолоджуюсь. Але не знаю, кого очистити 4-й етап Коли 😈входить..... 1-й етапи очищено, будь ласка, підкажіть хтось.
Жахливе керування та загальний геймплей. Я припускаю, що це Ninja Arashi 2 (тому що це було б найгіршою крадіжкою всіх часів, якщо це не так), і я просто хочу сказати: EPIC FAIL. Видалення здебільшого тому, що елементи керування настільки дратують, що позбавляє від розваги
Це хороша гра, за винятком того, що не дає мені оновитися до найповнішого рівня оновлення, поки у мене є всі необхідні гроші... Це просто відстой...
Як зламати я ніндзя
ириит