Post by scapunpotkingvi on Feb 6, 2022 2:21:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hacknúť peniaze ▞▞▞
▞▞▞ Real Cake Maker 3D Bakery 2022 version ▞▞▞
Véritables pâtisseries 3D Simulation imjx
Milujem túto hru. Moja sestra túto hru vždy miluje, ale všetky verzie boli zamknuté
Je to dobré, ale niektoré úrovne sú zamknuté, pretože to nemôžem hrať.
Veľmi nevhodné reklamy. Môj 8-ročný mal reklamu na hru „sexuálna otrokyňa“. Vzala na seba, aby sa pokúsila zistiť, čo to znamená. Viedlo to k rozhovorom, na ktoré je príliš mladá. zúrim. Toto nie je nič iné, ako pripraviť deti na to, aby boli upravené a dostať do hlavy nápady, ako ich ľahšie zneužiť.
Milujem túto hru tak veľmi, nikdy ju nezložím pečenie je také milé, že to zvládnete pekne a dobre, ale je tu jeden problém, reklamy trvajú tak dlho, keď manželka nie je dobrá, ale chcem manželku, aby som mohol nové veci na torty a koláčiky
Wow, táto hra je veľmi pekná
Milujem všetky hry, ale naozaj rád varím, takže hrám všetky hry na varenie, ako je výroba zmrzliny, džúsu, koláča alebo čokoľvek iné z kuchárskych zručností. Ďakujeme prevádzkovateľovi tejto hry.
Túto hru je dobré hrať, ale nejaký obchod bol otvorený až 2 mesiace po tom, čo ste vyhrali mnohokrát a my musíme platiť skutočné peniaze, nie je to dobré
Veľmi dobré a momentálne som pracoval na práve na správnom mieste, nemám sa na čo tešiť a za pár týždňov som bol ďaleko do Spojeného kráľovstva a zvyšku mojich obľúbených obchodov a dovolím si myslieť môže získať kanál a pár dní a boli sme ytddvko9632 Jfssvjkoelxlnxvbhsoepahfor
Prečo načítanie trvá tak dlho, je to také otravné, že sa mi nechce hrať
Milujem túto hru, má nejaké reklamy, ktoré sa mi páčia
Táto hra sa mi príliš nepáčila, pretože vždy vyhráme až potom, keď som urobil tortu a nezdobil som ju a poslal do súťaže a vyhral som, je naprogramovaná len na výhru, tak som sa nudila, keď som bola prvá a preto som ju ohodnotila len 3 hviezdičkami
Tak dobré, ale môžete tvoriť lepšie
Úžasná hra. Páči sa mi táto hra ako dokonalá vo všetkom.Je to štýl, grafika a postavy v nej.🥰🥰🥰🥰🥰
Real Cake Maker 3D Bakery Simulācijas spēles rwv
Milujem túto hru, pretože milujem varenie, moja mama je najlepšia kuchárka všetkých čias. Takže späť k hre je to najlepšia hra. cukor je moja vec. Sú to torty, cupcaky, svadobné torty a smoothies😋 je to najlepšie vôbec. tak si to nainštalujte hneď teraz🤩 Myslím to vážne, tak to urob ok. Navyše mám len 7 rokov😁.
Táto hra je úžasná ... Jediným problémom je, že obsahuje veľa reklám. ......Tejto hre dávam 5 hviezdičiek, pretože je úžasná
Dobrá hra, dal som jej 2 hviezdičky, pretože mnohé z nich sú zamknuté, dúfam, že sa ubezpečíte, že odomknete niekoľko z nich.
Real Cake Maker 3D Bakery Simulaatio afsa
Hmmm páči sa mi táto hra, baví ma, ale v tejto hre nechcem toľko reklám, ale smiešnu zábavu, nie nudu, ver mi
Je to skvelá hra pre deti. Aj pre tínedžerov, ale skôr pre deti. Môžeme piecť nádherné koláče, zúčastňovať sa súťaží. Naozaj si užívam. Milovať to. Túto hru musíte hrať
Je to veľmi dobrá hra, ale nepáči sa mi, že za získanie plnej verzie musíme platiť skutočné peniaze
Je to krásna hra. Autor: Chyba tato hra bola zmazana tato hra som dnes nikde nenasla po dlhej dobe ju chcem
Toto je najlepšia aplikácia na hranie hier. Hlavne pre milovníkov varenia. Neuveriteľná aplikácia. Túto hernú aplikáciu som jednoducho miloval
#NAJLEPŠIA HRA EVER!!!!! Milujem, ako varíš, robíš princeznovskú tortu a je to jednoducho skvelé a roztomilé!!! Ostatné hry sú nudné, ale toto ma v skutočnosti upútava a núti ma hrať viac!!!!!😀😀😀
Real Cake Maker 3D Bakery Simulatsioonmängud lyfv
Myslím, že táto hra je veľmi zábavná, ale prečo to nemôžem urobiť, svadobné koláče a iné položky, keď sa ju pokúšam otvoriť, vždy je zamknutá, pokúsil som sa ju odomknúť, ale vždy sa zobrazí chyba siete Zapol som dáta, ale nemôžem ju odomknúť
Je to veľmi nudné a zlé, prečo sú spotrebitelia zvieratami!? A pekár je dievčatko veľmi sklamaný Myslel som, že to bude zábavné a jedinečné, ale je to veľmi zlé, nesťahujte, ak chcete hrať takúto hru, hrajte Moje pekárske impérium nehrajte tento odpad
Táto aplikácia sa mi nepáčila, pretože vám nedovolila vyrábať veci, pokiaľ si ich nekúpite... Nechcem si ich kupovať!!😠
Nepáči sa mi táto hra, pretože musíte mať radi výplatné hviezdy a ďalšia vec je vaša postava, ako keď máva a potom fúka bozky a potom žmurká, je to strašidelné a je tu niečo iné, čo sú strašidelné oči, vidím niekoho v jej očiach a tiež sa na teba pozerá, ak sa pýtaš, prečo píšem túto hru
Je to dobrá hra, ale dal som jej tri hviezdičky, pretože na odomknutie všetkých vecí sú potrebné peniaze
Bolo to veľmi dobré, ale nechcem si nechať niečo kupovať, nechaj si to zadarmo a daj na to nejaké reklamy, ak budú chcieť, uvidia reklamy a vezmú si, že to je to, čo chcem, aby si urobil, ale celá hra je veľmi pekná a je to veľmi pekná hra Anitha priateľská hra a žiadne problémy s touto hrou prosím len to zlepšenie, ktoré chcem
Pekná hra, ale ak ste navrhli hru tak, ako chceme tortu, ako je tvar, farba, typ dezertu a ďalšie, ale naozaj dobré, zo 100 iba 50
Páči sa mi táto hra, ale má veľa reklám a niektoré veci sú zamknuté
Adventure Escape: Asylum Dobrodružné srf
Je veľa vecí, ktoré sú zamknuté, nemôžem urobiť veľa návrhov torty, pretože ostatné dekorácie sú zamknuté, môžete prosím odomknúť ostatné ozdoby na tortu a koláčiky
Je to pekná hra, ale niektoré miesta boli zamknuté, takže iba ja dávam 3 hviezdičky
dobré, ale malo by byť ešte lepšie a zaujímavejšie. Veľmi sa mi to páči, ale viac produktov a obchod je uzamknutý, preto toto. je príliš nudné
리얼 케이크 메이커 3D 시뮬레이션 rry
Dobré, ale nie dokonalé, ako som dal 2 hviezdičky
Páči sa mi aplikácia, ale vždy, keď sa pokúsim odomknúť svadobnú tortu, popiera wi-fi
. Mnohé z obchodov sú zamknuté a dokonca chcú zaplatiť? Inak je hra zaujímavá len do začiatku... To je všetko!
Dávam jej 3 hviezdičky, pretože veľa vecí je uzavretých. takže za otvorenie musíme zaplatiť určitú sumu. ako vysoko ako 500 za celé balenie. takze ak chces skusit tak mozes. Nenútim vás k inštalácii.
Kúpte si hlúpu hru, aby ste odomkli dve hviezdičky a získajte päťhviezdičkové hodnotenie
Nenačíta sa, čakalo sa asi 5 minút a potom sa odinštaluje. Stráta času
Moje 5-ročné dieťa hovorí: "Milujem to! Robte viac takýchto hier!" Len by som dodal, že niekoľkokrát stratila tortu príliš ľahko, len náhodným stlačením tlačidla.
Vybral som 3 hviezdičky kvôli grafike a moja sestra túto hru miluje
Real Cake Maker 3D Bakery จำลองสถานการณ์ kia
Táto hra je zábavná, kúpte si všetko, čo je pekné, je zamknuté, myslím, že by ste si mali odomknúť pár vecí, ako sú svadobné torty a smothies
jetam plno receptou ale ke smola ze tam su niektore veci zamknute
Toto je nečestná hra. Je to pekné pre deti, ale je to pasca a neustále si pýta peniaze. V hre, ktorú hrajú deti!!!! Toto by malo byť zakázané zákonom a spoločnosťou Google!
Páči sa mi táto hra buttttt, niektoré veci sú nevyhnutné na zdobenie koláčov, ale chceme 5o zaplatiť peniaze 💰 a odomknúť 😞😞
NAJHORŠIA HRA, KTORÉ SOM HRALA! A cesta k mnohým reklamám, ako napríklad všetko, na čo ťuknem, je reklama😡😡 A všetko je ako keby väčšinou zamknuté, na tortu musím dať to isté😡😐😑! Čo je hlúpe, prosím, prosím, odomknite všetko a zbavte sa niektorých reklám, ďakujem!